w ciągu kilku dni może coś skrobnę:
- może ktoś na sentymenty poleci
kilka dni minęło i z marca zrobił się lipiec
stwórz ktoś wspomnieniowe wątki za mnie, bo mi ostatnio już zupełnie nic się nie chce
_________________ ej Gość! napisz posta!
- - -
"135. Życie nie ma sensu, śmierć nie ma sensu, mówienie do innych nie ma sensu, więc o co mi chodzi?"
[śmierć przyjdzie w stringach!]
Ostatnio zmieniony przez markoś 2009-07-19, 23:43, w całości zmieniany 1 raz
Niedługo wątek o reanimacji stanie się jedynym, od czasu do czasu używanym do wzajemnego nawoływania się: "No, niech ktoś coś napisze". Czyli mamy potrzebę komunikowania się. Więc w czym rzecz - może nikt nie ma nic do powiedzenia? Sama przyłapuję się na tym, że coś bym napisała - ot, tak, żeby się odezwać, no ale właściwie to nic konkretnego. To jest chyba potrzeba kontaktu z ludźmi innymi niż codzienne otoczenie - czasem rzucenia jakiegoś niekoniecznie ważkiego komentarza o czymś co się zauważyło w mieście. Ale często chodzi o bardzo drobne sprawy i świadomość, że nikt tego nie przeczyta przez kilka - kilkanaście dni jakoś frustruje...
Admin ostatnio ma tyle rzeczy na głowie, że zapomina jak ma na imię, a co dopiero o istnieniu forum. Ale to już powoli mija, największe problemy za mną, więc obiecuję drobną poprawę
Ja tu jeszcze walczę
- próbowałem nowego wprowadzić...
- 3 starych userów ostatnio wyczaiłem, bo czasem wchodzą - i molestuję PW'ami...
no i nic - jest ciężko i byle "pisz coś kobieto" nie pomaga
PS
Napisz ktoś coś zanim zacznę PW'y do wszystkich po kolei wysyłać
- - -
"135. Życie nie ma sensu, śmierć nie ma sensu, mówienie do innych nie ma sensu, więc o co mi chodzi?"
Ostatnio zmieniony przez markoś 2010-02-07, 21:45, w całości zmieniany 3 razy
- - -
Ostatnio zmieniony przez markoś 2010-02-09, 01:09, w całości zmieniany 2 razy
Trzeba być twardym, nie mientkim
To forum już dużo dla ludzkości zrobiło i głównie dzięki temu będzie istniało dłuuugo. Ma swoich stałych bywalców (chociaż czasem zapominalskich, czasem niemych), którzy zaglądają tu nawet bez logowania.
A wiecie że dzięki temu forum poznałem swoją żonę?
Ma swoich stałych bywalców (chociaż czasem zapominalskich, czasem niemych), którzy zaglądają tu nawet bez logowania
Bo logowanie powinno być obowiązkowe, a po zalogowaniu obowiązkowo chociaż jeden wpis - nawet głupawy. I ani się człowiek obejrzy, a może los uśmiechnie się do niego tak, jak do mrocka, hę?
a może los uśmiechnie się do niego tak, jak do mrocka, hę?
taa, no właśnie... szukam żony...
- - -
Wysłany: 2010-03-22, 06:25
alez panstwo! nie jest tak zle
kiedys jak przez jakis czas nie bylem tu to bylo kilka postow ,teraz az 69 nieprzeczytanych !!!! to chyba jakis rekord,hmm,a moze to ja juz tyle tu nie bylem??
_________________ "...so good to see Gość ,
I've missed Gość so much...."
Mi zawsze czas płynie wolniej (doom spowalnia), więc Wesołych itp
[Piszcie coś]
- - -
Ostatnio zmieniony przez markoś 2010-04-05, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Żeby odświerzyć ten temat, nie wystarczyło tylko zdmuchnąć kurz...Matko...Szczota i to druciana niechybnie w użyciu być musiała...Szacun...
-=mrock=- o Nyo napisał/a:
Widzę, że fascynacja kulturą dalekowschodnią przez te parę ładnych lat nie minęła, a wręcz przybrała poważne rozmiary
Szacun
Szacun dla Seal'a za napisanie postów po takim czasie
Szacun dla Mrock'a za nowe logo!
A co!
- - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum