Wiek: 29 Dołączyła: 25 Sie 2003 Posty: 1722 Skąd: z Kongo Bongo
Wysłany: 2006-11-04, 09:50
Yacho napisał/a:
Na sobótki, tylko uprzedam ze na oczekiwanie krotsze niz 3 tygodnie nie masz co liczyc
Zależy - w poniedziałek oddałam buty i czas oczekiwania wynosi tydzień. Chociaż podejrzewam, że przy bardziej rozległej naprawie faktycznie może to dłużej trwać. Właściwie tylko na Sobótki do szewca chodzę, chociaż raz dał plamę - babka stwierdziła, że moich ukochanych zimowych futrzaków nie da się naprawić (całkowita dezintegracja wnętrza, przetarcie wkładki aż do gumowej podeszwy i złamanie struktury buta w kostce) - byłam zrozpaczona, ale okazało się, że jednak da się naprawić - szewc nie potrafił, a mój tata domowymi sposobami dał radę :D
Na sobótki, tylko uprzedam ze na oczekiwanie krotsze niz 3 tygodnie nie masz co liczyc
Zależy - w poniedziałek oddałam buty i czas oczekiwania wynosi tydzień. Chociaż podejrzewam, że przy bardziej rozległej naprawie faktycznie może to dłużej trwać. Właściwie tylko na Sobótki do szewca chodzę, chociaż raz dał plamę - babka stwierdziła, że moich ukochanych zimowych futrzaków nie da się naprawić (całkowita dezintegracja wnętrza, przetarcie wkładki aż do gumowej podeszwy i złamanie struktury buta w kostce) - byłam zrozpaczona, ale okazało się, że jednak da się naprawić - szewc nie potrafił, a mój tata domowymi sposobami dał radę :D
Ja mam tego farta ze jestem stalym klientem od 10 lat - raz na miesiac przynosze buty do naprawy i mam solidny rabat + oczekiwanie na budt ok 3 dni ale ostatnio inni czekali duuuzo dluzej
Wysłany: 2010-01-01, 16:35 Dobry szewc z wrzeszcza
Ostatnio skorzystałam z SZEWCA W CENTRUM HANDLOWYM MANHATTAN NA DOLE OBOK SPOŻYWCZEGO. Miałam problem z butami, tzn: odpadł mi obcas i było już póżno więc podeszłam właśnie tam i panowie naprawili mi to na miejscu. Nie wiedzaiałam, że tam jest otwarte od 9 do 21.
Ceny też mają nie wygórowane, napewno o połowe niższe niż w mc fleku w Gdańsku. Polecam bo warto skorzystać z ich usług.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum