Wiek: 29 Dołączył: 25 Sie 2003 Posty: 3640 Skąd: Jestem z Polska
Wysłany: 2007-09-17, 19:46 Gródek Miasto duchów zdobyte
Dokonałem wreszcie tego co kiedyś na tym forum stało się ideą do stworzenia tego działu tematycznego. Byłem w Grudku z Elą jej chłopakiem oraz znajomymi. Było trochę strachu, zwiedzaliśmy opuszczone osiedle koszarowców nocą, Ela wpadła do niezabezpieczonej studzienki, ale na szczęście studzience nic się nie stało. Generalnie mało już pozostało z tego całego osiedla, ale nocą robi to niesamowite wrażenie gdyż człowiek i tak nie ma pojęcia w którą stronę daleko siegają zabudowania.
Zakorkowana droga i przymusowy postój z powodu usuwania skutków wypadku.
A to już nocna eksploracja. Niestety zero szyb w oknach a tak bardzo chciałem coś wybić.
Ela, znajomi, na ścianach ruskie gazety z czasów schyłku ZSRR jako orginalan tapeta heh.
Wejście do klatki schodowej
Wejście do kina.
Tańczące cienie w starym kinie koszar.
Czerwony rozprysk na ścianie co do którego mieliśmy kilka teorii.
Kolejny wypadek z udzuałem Eli gdy na chwile wsiadła za kierownice
Grudek za dnia.
Ostatnio zmieniony przez Dziki REX 2007-09-17, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Listopad to chyba nieco przykry miesiąc na wszelkie wypady...Ale gdyby dopisała w miarę pogoda, to czemu nie...
Wybieramy sie już tam tyle czasu...
Niebawem nie bedzie już co tam oglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum