Wiek: 29 Dołączył: 25 Sie 2003 Posty: 3640 Skąd: Jestem z Polska
Wysłany: 2007-03-27, 02:31
Film wymiata poprostu. Siedziałem aż do końca napisów, nie dlatego, że mnie tak wbiło w fotel tylko dlatego, że wszystko od początku do końca było w tym filmie zajebiste nawet napisy końcowe i muzyka, która w tym czasie leciała
Wiek: 29 Dołączyła: 25 Sie 2003 Posty: 1722 Skąd: z Kongo Bongo
Wysłany: 2007-03-30, 16:33
Hau, hau, bum szakalaka, roarrr, roaarrrr Do tego Faramir w skórzanych majtkach, a wszystko polane sosem "triple testoterone" (w sumie ten testosteron wręcz lał się strumieniami z ekranu). Trochę się pośmiałam i ogólnie nie mogę uznać tego czasu za stracony, bo śmiech to zdrowie, ale nie zwaliło mnie z nóg
Jedyne pozytywne wrażenie, to prawie pusta sala kinowa w piątek o 13 W takiej atmosferze każdy film da się obejrzeć
_________________ Be water, my friend!
Ostatnio zmieniony przez nyorai 2007-03-30, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
Film zly nie był ale... miałki taki... znaczy przyjemnie oglaa sie ta rzeznie... ale w sumie rzeznia sie konczy 2h w kinie mijajai tak czlowiekowi za duzo w glowie nie zostaje (no moze poza kobiecymi sutkami... )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum